Spido & Ufo Restaurant

Combination Tickets
Group
Individual
Rates Adults € 35,00 Children € 20,00

LUNCHEN OF HIGHTEA IN HOGERE SFEREN!

Beleef de leukste eetattractie van Nederland op 42 meter hoogte! Een unieke ervaring terwijl u 360 graden draait. Durft u niet op 42 hoogte? Geen probleem, het Ufo team reserveert graag voor u beneden.

Inbegrepen bij deze combinatie:

  • Rotterdam havenrondvaart 75 minuten
  • Uitgebreid lunchbuffet of een uitgebreide High Tea

Uitgebreid lunchbuffet:

Beneden in het ontvangstrestaurant verwelkomen wij u met een heerlijke soep, voorafgaand aan de lunch die boven in het draaiende restaurant klaar staat. U kunt kiezen uit diverse soorten kaas, vleeswaren, vis, zoetwaren en meer lekkers.

Drank:

In de koelvitrines staan melk, frisdranken, jus d’orange, fristi en chocomel. Uiteraard is er ook heerlijke vers gemalen koffie en zijn er diverse soorten thee.

Uitgebreide High Tea:

Het Ufo High Tea arrangement bestaat uit een ruim gevulde etagère. Daarnaast kunt u kiezen uit de buffetvitrines. U vindt hier een ruime keuze aan heerlijke soorten gebak en diverse hartige hapjes.

Drank:

In de koelvitrines naast het gebakbuffet staan diverse frisdranken, sap, fristi, chocomel, bier, witte- en rode wijn.

Parkeren

Het parkeerterrein is voor bezoekers van het Ufo Restaurant gratis. Ufo restaurant beschikt over 3 parkeerplaatsen voor touringcars.

Reserveren

Indien u gebruik wilt maken van het torenarrangementen raden wij u aan om te reserveren. U dient 20 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Opmerkingen:

  • Vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid.
  • Vanaf windkracht 10 zal UfO opstijgen tot maximaal 5 meter.
  • Het restaurant is vanuit veiligheidsoverwegingen niet toegankelijk voor kinderwagens, rollators, rolstoelen, mindervaliden en huisdieren.
  • Elke maandag gesloten. Dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 20:00. T: 010 - 313 7 313


Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文