Spido & ss Rotterdam

Combination Tickets
Group
Individual
Rates Adults € 21,25 Children € 12,55

Bezoek na of voor de Rotterdamse havenrondvaart deze rondleiding. Bezoek de boeg en de brug, neem een kijkje in het stuurhuis en spiek in de achterliggende ruimten. De hooggelegen sportdekken en de achtersteven bieden u een fantastisch uitzicht. Kijk rond in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. De authentieke ruimtes zijn, indien beschikbaar, adembenemend.

Deze rondleiding laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Bekijk ook de korte film in het Experience Center. Hier maakt u een reis van Rotterdam naar New York in enkele minuten. Maak deze rondleiding over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van onze Shiphosts.

De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien is dagelijks van 10:00 – 17:00 uur. De laatste starttijd is om 16:00 uur, zodat u genoeg tijd heeft om het schip te ontdekken. De Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien duurt ongeveer een uur en is voor een deel buiten. Voor kinderen is er een leuk Kapiteins Paspoort. 

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文