Spido & De Rotterdam

Combination Tickets
Group
Individual
Rates Adults € 24,95 Children € 21,20

Bezoek op één dag onze spectaculaire zeehaven en De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en bezoekt u toparchitectuur met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting.

 

Ervaar één van de grootste havens ter wereld!
Midden in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen beleeft u een bijzondere rondvaart door één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tot slot vaart u langs het stoomschip Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

 

Droomuitzicht, rondleiding in De Rotterdam!
Breng een uniek bezoek aan dit spectaculaire gebouw van toparchitect Rem Koolhaas/OMA. Professionele gidsen vertellen over de Wilhelminapier met z’n rijke geschiedenis en bijzondere architectuur, en natuurlijk over het concept, het ontwerp en de constructie van De Rotterdam. Als hoogtepunt gaat u met een van Europa’s snelste liften naar de 31ste verdieping in de oostelijke toren voor een exclusief bezoek op 105 meter hoogte! U heeft hier een fenomenaal 360°-uitzicht over de stad, van Den Haag tot De Kuip.
 

Hoe laat
U kunt een Spido-rondvaart met een De Rotterdam combineren op:

zondag 8 oktober 2017

zaterdag 18 november 2017

zaterdag 2 december 2017

zaterdag 23 december 2017

Een rondleiding in De Rotterdam begint om 13.45 uur en duurt 60 minuten. Voorafgaand en na deze tour vinden Spido-rondvaarten plaats. Het schema met vaartijden kunt u hier bekijken. Een Spido-rondvaart duurt 75 minuten.

 

Prijs
Een combiticket Spido-De Rotterdam kost € 24,95 (i.p.v. € 29,20), kindertarief is € 21,20.

 

Aanmelden
Na het bestellen van een combiticket Spido-Markthal ontvangt u een bevestiging, tevens toegangsbewijs voor zowel Spido-rondvaart als Markhtal Tour. Separaat ontvangt u praktische informatie met betrekking tot de Markthal Tour. Door betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van De Rotterdam Tours.

Combinatietickets kunt u telefonisch reserveren via 010-2759991 of via de mail reserveringen@spido.nl. U kunt deze niet online reserveren.  

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文