contact

High Tea Cruise 2022

Cruise
3 uur
Group
Individual
Rates Adults € 38,95 Children € 26,95

Geniet van een ‘lazy afternoon’

De high tea is misschien wel de belangrijkste culinaire bijdrage van de Britse keuken. Het is dé ideale invulling van een ‘lazy afternoon’. Als je tenminste niet eerst zelf uren in de keuken hoeft te staan om de vele hapjes te maken. Nou, laat dat maar aan onze keukenbrigade over. Die doen het met plezier en creativiteit.

Samen ontspannen en proeven Zo divers als de Rotterdamse haven is, zijn ook de lekkernijen waaruit je tijdens deze high tea cruise kunt kiezen. Even helemaal onthaasten, met je gezin, familie of met vriendinnen. De cruise duurt circa drie uur, dus er is volop gelegenheid om te genieten en lekker bij te kletsen.

Botlekgebied: imposant en verrassend Laat je dus uitgebreid verwennen. Dat begint meteen na de afvaart vanaf de Spido-steiger. Terwijl al het lekkers wordt geserveerd, zetten we koers naar het Botlekgebied. Hier vind je de imposante raffinaderijen en tankopslagparken. Door de aanleg van dit gebied in de jaren 50 kon Rotterdam uitgroeien tot de grootste haven ter wereld. Er is veel meer te ontdekken: de scheepswerven, dokken, containers, bulkoverslag en schepen in alle soorten en maten. En vergeet ook niet de beroemde Rotterdamse skyline en iconen als de Erasmusbrug, Euromast en het ss Rotterdam.

Aangenaam gezelschap Terwijl je je laat verrassen door alle bedrijvigheid aan en op het water geniet je ondertussen van de delicatessen, de gesprekken en het aangename gezelschap. Kies en proef de verse scones, sandwiches, taartjes en al wat we nog meer serveren. Probeer vooral ook de verschillende theesoorten uit; er is keuze genoeg.

De High tea cruise is een heuse traktatie. Voor jezelf en degenen met wie je deze ervaring wilt delen. Kies voor een ontspannen, gezellige en smakelijke middag. Kijk snel wanneer je mee wilt. COVID-19 Om toegang te krijgen tot de diensten van Koninklijke Spido heeft u een geldig coronabewijs nodig. Maak gebruik van de CoronaCheck-App of print uw bewijs uit. Breng ook een geldig identiteitsbewijs mee.

Bij klachten willen wij u ook verzoeken om uw reservering om te zetten naar een andere datum of een andere cruise. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

PROGRAMMA

Vanaf 13:30 uur

Inscheping aan het Spido ponton op het Willemsplein in Rotterdam

14:00 uur

Welkomstwoord door de kapitein, aansluitend afvaart voor een havenrondvaart.

14:00 uur – 15:30 uur

Tijdens de vaartocht wordt er een high tea verzorgd.

17:00 uur

Terugkomst bij Spido, aansluitend ontscheping.

DATA

Zondag 30 januari 2022

Zondag 20 maart 2022

Zaterdag 2 april 2022

Zondag 5 juni 2022

Zondag 25 september 2022

Zondag 16 oktober 2022

Zaterdag 12 november 2022


PRIJZEN

Volwassenen

€ 38,95 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar

€ 26,95 p.p.

Genoemde prijs is inclusief de rondvaart, high tea en onbeperkt thee tijdens de high tea. Overige dranken zijn voor eigen rekening en aan boord kunt u alleen met de PIN betalen!


The fleet

Discover the James Cook

Width
Length
Capacity
Since
Speed
9.00 meter
55.00 meter
300 persons
2003
21.00 km/h

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文