Consert: The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest

Group
Individual

In het kader van het 100-jarig bestaan van Spido worden o.a. een tweetal concerten georganiseerd. Spido heeft hiervoor muzikale iconen vastgelegd, te weten de legendarische band The Beach Boys en het Rotterdams Philharmonisch Orkest.3 juli 2019.

Op 3 juli a.s. treden The Beach Boys op in het Nieuwe Luxor Theater.

(Kaarten via Luxor).

- De Kaartverkoop start binnenkort.


5 juli 2019.

Op 5 juli a.s. vindt een concert plaats op de Tweede Maasvlakte van het Rotterdams Philharmonisch Orkest met The Beach Boys.

(Kaarten via Spido).

Tickets voor het concert op de Tweede Maasvlakte zijn verkrijgbaar met vervoersmogelijkheden als volgt:

- 1. Met eigen vervoer.

- 2. Per schip – “de Pre-Concert Cruise” - vanaf het Willemsplein met buffet en

a. terug per schip met After Party

b. terug per bus.

- De Kaartverkoop start vrijdag 12 april


Eigen vervoer.

Parkeergelegenheid voor degenen die met eigen vervoer komen is er aan het strand op de Tweede Maasvlakte. De route zal duidelijk worden aangegeven.

Vanaf de parkeerplaats worden bezoekers van het concert met shuttlebussen vervoerd naar de concertlocatie.

We adviseren ruimschoots op tijd op de parkeergelegenheid aanwezig te zijn, d.w.z. circa een uur voor de aanvang van het concert.


Vervoer per schip.

Inschepen bij het Willemsplein in Rotterdam voor de Pre-Concert Cruise tussen 17.00 en 18.00 uur. Afvaart om 18.00 uur.

De vaartocht duurt ca. 2,5 uur.

Tijdens de After Party zal aan boord muziek aanwezig zijn.

De mogelijkheid om per bus terug te reizen naar het Willemsplein wordt aangeboden in verband met de duur van de terugreis per schip.

Spido verkoopt de tickets op naam om doorverkoop te voorkomen.

Spido behoudt zich het recht voor om te controleren op naam.

Aanvang concert 21:00 uur

Einde concert 23:00 uur

<< koop uw tickets hier >>

Spido verkoop de tickets op naam om doorverkoop te voorkomen.

Spido behoudt zich het recht voor om te controleren op naam.

The Beach Boys

Je kunt de meeste popmuziek acts beschrijven door het opsommen van de hoeveelheid hits ze hebben gehad en hoeveel miljoenen albums ze hebben verkocht. Maar deze cijfers schieten tekort wanneer je de impact van The Beach Boys beoordeelt. Deze band heeft een stortvloed aan hit-singles gemaakt en tientallen miljoenen albums verkocht. Maar wat veel belangrijker is het feit dat de liedjes van The Beach Boys het muzikale landschap voor altijd hebben veranderd en talloze artiesten hebben geinspireerd.

The Beach Boys worden geleid door Mike Love en Bruce Johnston, die samen met Jeffrey Foskett, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher, Christian Love en Scott Totten de erfenis van de iconische Amerikaanse band voortzetten. Grammy-winnende songwriter Bruce Johnston sloot zich in 1965 aan bij The Beach Boys, ter vervanging van Glenn Campbell, die voor Brian Wilson op vocals / bas in de plaats kwam, toen hij met reizen stopte. Hij wordt beschouwd als één van de beste in zijn vakgebied. Johnston werkte met legendarische artiesten, zoals Elton John en Pink Floyd en vestigde zich daardoor stevig tussen de rock elite.

Geleid door Mike Love spelen The Beach Boys een verbazingwekkende reeks concerten met gemiddeld 150 shows per jaar, variërend van zonovergoten zomerfestivals tot gala-nieuwjaarsfeesten en speciale evenementen over de hele wereld.

De rol van Love als de frontman van de band overschaduwt soms zijn status als een van de meest vooraanstaande songwriters van de rock. "Surfin' " de eerste hit van The Beach Boys, kwam uit zijn pen. Love schreef de klassiekers "Fun, Fun, Fun", "I Get Around", "Help Me Rhonda", "California Girls" en de Grammy genomineerde hit "Good Vibrations". Jaren later liet hij zien dat hij nog steeds de lyrische capaciteiten had als co -schrijven van de onweerstaanbare en chart-topping hit "Kokomo".

In de toekomst van The Beach Boys is een voortdurende wereldreis en liefdadigheidsactiviteiten door Mike Love's Love Foundation, die nationale milieu- en educatieve initiatieven ondersteunt. Love and The Beach Boys recente inspanningen leverden meer dan een kwart miljoen dollar op voor het Rode Kruis ten voordele van slachtoffers van de orkaan Katrina en leverden extra bijdragen aan de rampenbestrijding in Haïti.

In juni 2018 werd het album The Beach Boys met het London Royal Philharmonic Orchestra uitgebracht. Dit album combineert de briljante originele vocale harmonieën van The Beach Boys’ classics met gloednieuwe symfonische composities. Het album creeërt een unieke en bijzondere ervaring van 17 iconische hits.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Het Rotterdams Philharmonisch is een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek en het temperament van de Rotterdamse haven. Het is een van Europa’s vooraanstaande symfonieorkesten en staat wereldwijd bekend om de intense energie van zijn concerten, zijn succesvolle opnamen en zijn innovatieve publieksbenadering, Met optredens van de Rotterdamse podia tot de internationale concertzalen trekt het jaarlijks 150.000 à 200.000 bezoekers. Meer informatie: www.rpho.nl.

Follow us at:

Continue in your language

or switch to

nl Doorgaan in het Nederlands Schakel over naar Nederlands en Continue with English Switch to English de Weiter mit Deutsch Wechseln Sie zu Deutsch fr Continuer avec la france Passer en france ch 繼續用中文 切換到中文